Paintball Vilémov - hranavalku.cz

Aktuality na mail Chcete dostávat zprávy o veřejných hrách a speciálních akcích na mail? Přihlaste jej a mi Vám dáme vědět.



Nebo si aktuální stránku přidejte na své oblébené weby :
Přidat.eu záložku

Jak se s námi hraje paintball ?

Rezervace paintball hry

1) Dejte dohromady team alespoň 6 lidí a zavolejte, připravíme Vám hru

2) Je vás málo? Vyhlídněte si nejakou htu na www.hranavalku.cz se zeleným ukazatelem a zavolejte - budete hrát s otevřenou skupunou - máte šanci poznat nové lidi, seznámit se s novými přáteli zahrát si jiný styl hry než obvykle..

Rezervace hry na Vámi zařízeném pozemku

Volejte, mailujte .. domluvíme se

Pokud Vás bude více než 12, do 25km neplatíte dopravu

Jen zapůjčení vybavení

Zapůjčíme Vám vybavení, proškolíme v obsluze a na smluvený čas je Vám vybavení k dispozici .. půjčte si např. pár zbraní na zahradní oslavu, ... zapůjčení zas po tel. dohodě oproti vratné záloze.

Průběh paintball hry v aréně Račetice

Bude s Vámi vždy alespoň jeden instruktor který bude dohlížet na funkčnost zbraní, pomůže s očištěním masek a hlavně povede Vaši hru. Budeme Vás zásobit scénáři, připravíme pro Vás k úvodním hrám nějaké to povídání aby hráči věděli proč do války jdou ;) .. přijeďte, bude legrace ..

Průběh hry mimo naší arénu

Po dohodě jak bude potřeba a jak si budete přát, platí ale dle možností vše jako na našem hřišti - o legraci nepřijdete ;)

Po hře

Nic neřešte, zbraně si uklidíme, masky vyčistíme .. pokud nám pomůžete budeme jedině rádi ale není to vůbec podmínkou, klidně si poseďte u nás nad nějakým energy drinkem, pivkem či kávičkou .. dejte si klobásku nebo něco jiného z grilu (po dohodě možno zařídit i sladké ;))) ..) a nebo ujíždějte do nějaké hospůdky probrat všechny zážitky.

Na internetu do několika dnů vystavíme fotky z Vaší akce, videa dle možností. Pokud budete chtít surová data z foťáků a videokamer, stačí se domluvit, vše Vám vypálíme a pošleme .. domluvit není problém cokoli ;).

Kalendář paintballových her u nás
« Březen » / « 2024 »
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
akce s volným místem
proběhlá akce
již obsazená akce
napů obsazený den
prostor pro novou akci ;)
Umístění paintball hřiště Vilémov na mapě


Partneři :






eChomutov.cz